Coeur de Boeuf Salade

Zondag salade vibes
Puur, simpel & vol smaak!

Wat heb je nodig:
• Coeur de bœuf tomaten (in plakken)
• Handje veldsla
• 1 bol burrata

Voor de dressing:
• 3 el olijfolie
• 1 el balsamico
• 1 teen knoflook (geperst)
• 1 tl mosterd
• zeezout
• 1 tl agavesiroop

Zo maak je het:
1. Meng alle dressing-ingrediënten goed tot een glad geheel.
2. Leg de plakjes tomaat op een bord, voeg veldsla toe.
3. Scheur de burrata eroverheen.
4. Lepel de dressing royaal over de salade.

Zondag op z’n best: simpele salade, volle smaken.
Burrata, coeur de bœuf tomaten & een knoflook-mosterddressing die je bord af laat likken.
Perfect met een stuk vers brood.

Serveer met wat vers brood – en klaar is je zondaglunch!

    Comments are closed

    Contactgegevens

    • 06-12262922
    • info@puurbijnanda.nl

    Adres

    • Vissersdijk 19
    • 9671EG Winschoten

    Openingstijden

    • Ma t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00

    Afspraak maken